برگزاری دوره آموزش الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد

دستورالعمل نحوه حضور دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در کلاس های مجازی

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند، با تلاش های بی وقفه واحد انفورماتیک دانشگاه، امکان برگزاری کلاسهای مقطع کارشناسی ارشد از روز چهارشنبه مورخ 20 فروردين ماه به صورت آنلاین فراهم گردیده است، لذا خواهشمند است دانشجویان محترم مطابق برنامه انتخاب واحد در کلاس ها شرکت نمایند.

1. جلسات کلاس راس ساعت، مطابق برنامه کلاسی برگزار می‌گردد و قبل از ساعت تشکیل کلاس، امکان ورود به کلاس وجود ندارد.

2. کلاس ها در روزهای تعطیل رسمی کشور برگزار نمی‌گردد، کلاس های روز پنجشنبه از هفته آینده در سامانه قابل دسترسی می باشد و دانشجویان این کلاس ها از هفته آینده امکان ورود به سامانه را دارند.

3. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می‌توانند از طریق لینک http://railive.ir/signin که نام کاربری آنها شماره موبایل ثبت شده در سامانه آموزشی دانشگاه (به عنوان مثال 09123456789) و پسورد شماره دانشجویی می‌باشد، کلاس خود را انتخاب و وارد کلاس درس خود شوند . دانشجویان می توانند جهت تست کردن نام کاربری و پسورد قبل از تشکیل کلاس آن را تست نمایند.

5.لازم به ذکر است، اینترنت از ملزومات اصلی شرکت در کلاس‌های آنلاین است، پس کلیه دانشجویان باید از اینترنت با سرعت مناسب برخوردار باشند.

ستاد آموزش الکترونیکی دانشگاه